tilbageknap

 

 

OBS! Juleinfo her vil blive opdateret når der er nyt at skrive om og om evt. ændringer for søgning til hjælp.

Har du informationer om hvor man kan søge ud over de påskrevne steder her på siden? Så send Webmaster info herom.

 

Ansøgnings steder og indsamlinger for Julehjælp
(Et lille udpluk for Julehjælp steder. Søg efter hjælp i din by via Bing eller Google søgested.)
 

Julehjælp og legat info

 

  Husk at søge om julehjælp i god tid.

Til dec. er det tid igen til gaveræs, Julehygge, Juleklip samt bagning m.v.

 

             

  Klik og vær med til at støtte Julemærkehjemmene. Tak

Følg også julemærket på Facebook

 

        Julen er hjerternes fest. Rundt i butikkerne hænges der hjerter og minder os om, at jul er andet end indkøb, forbrug og gaver. Det er også en tid, der husker os på, at vi skal passe på hinanden og fejre det nære og kærligheden. Men hvis vi har ondt i eller rod i familie foretagendet, kan julen være en tid, hvor vi bliver konfronteret med ensomhed og sorg. Psykisk Sårbar har undersøgt, hvad der findes af julearrangementer for de, der har brug for lidt ekstra krydderi i julen - og for andre, hvilke steder man kan vælge at holde jul.

Julearrangementer m.m. Sjælland / København / Jylland / Jul i Byen / Frivillig juleaften / Julehjælp / Telefontjeneste

Hvis link til julesteder for hjælp ikke virker? > Så søg på Googgle

 Eller via > https://www.bing.com/

 

Har du kendskab til andre steder der kan søges om julehjælp op til Jul? Send en besked til undertegnede

 

Behov for julehjælp eksploderer på internettet
Privat julehjælp breder sig på nettet, og på Facebook er mindst 8500 danskere tilknyttet julehjælps initiativer, som får masser af henvendelser. Sociale medier gør fattigdom nærværende, mener ekspert
Der er mere end to måneder til juleaften, men allerede nu banker julen på døren hos fattige danskere.
Og hvor behovet de seneste år særligt har vist sig hos de humanitære og kirkelige organisationer, er behovet i år for alvor synligt på sociale fora på nettet. Her organiserer privatpersoner julehjælp, og en gennemgang af de private julehjælps initiativer på Facebook vidner om en efterspørgsel i kraftig vækst.

På Facebook findes lige nu seks større grupper eller sider, som bredt sigter på julehjælp, og derudover er der en myriade af små initiativer, som organiserer særegen julehjælp.

Læs mere på kildestedet: kristeligt-dagblad.dk/artikel/482882

¤ DW/PC Kommentar: På facebook kan du skrive øverst under søgning Julehjælp og du vil få adgang til mange gode steder.

 

Der er også den mulighed at du kan søge om julehjælp i form af julepakke. Dette skal gøres i god tid. Læs nedenstående info:

For mange mennesker er julen ekstra belastende for økonomien. Familien, og især børnenes forventninger om gaver, mad, slik, sammenkomster mv. koster mange penge, og stiller store krav til pengepungen i december.

Ikke alle har muligheden for at lægge penge til side igennem året, eller for at købe gaver ind i løbet af året. Det kræver både økonomisk overskud og et vist psykisk overskud at planlægge langt ud i fremtiden.

Hvor kan man søge om hjælp
Her følger nogle links, som kan bruges, hvis man er i den situation, at økonomien er skrabet og ikke kan se andre udveje.

Man skal være ude i god tid for at søge om støtte, og det er en god ide at kontakte de forskellige organisationer og forhøre sig om ansøgningsfrister mv.

 

 


Organisationer
Kristelige organisationer, lokale loger m.m. - hold øje med lokalaviserne i oktober og november måned.

Bemærk
Nogle steder kræves der kopi af årsopgørelsen. Hvis man ikke kan finde den, så ring til dit skattekontor og bed om at få tilsendt en ny. Hvis du har en digital signatur, kan du hente den på nettet.

Omgivelsernes forventninger
Problemet med at leve op til omgivelsernes forventninger og den manglende økonomiske mulighed for det - er desværre ikke enestående - men et mere og mere udbredt problem i Danmark. Sådan lød det fra hjælpeorganisationerne i december i
tidligere år.


JULEHJÆLP / Børnenes kontor http://boernenes-kontor.dk/ansoeg-om-hjaelp/
Julehjælp uddeles den 22. december som en stor julekurv med 20 kg god julemad og knas.
Ansøgningsskemaer fås hos klasselæreren eller på skolens kontor fra uge 43 (efter efterårsferien). Skemaet udfyldes og afleveres på skolen igen, så Børnenes Kontor har det senest mandag den 9. november 2015.
Svar og udleveringskort udsendes fra Børnenes Kontor i uge 50 (midt i december).
Læs her om http://boernenes-kontor.dk/


Mødrehjælpen uddeler hvert år julehjælp til nogle af de mest hårdt trængte familier, så de også får mulighed for at fejre jul.
Vi åbner for ansøgninger 6. oktober, hvor man vil kunne ansøge om julehjælp via vores elektroniske ansøgningsskema på siden.
Klik ind her og læs mere: https://moedrehjaelpen.dk/sog-julehjaelp/ eller her: https://www.facebook.com/moedrehjaelpen

Vil du vide mere om mødrehjælpen og deres arbejde samt om, hvad dit bidrag går til: klik på www.moedrehjaelpen.dk


Frelsens Hær - Forsiden: http://www.frelsenshaer.dk/
Ansøgning for Julehjælp: Vi har generelt ansøgning i November måned.
Læs her om Julehjælp. http://www.frelsenshaer.dk/hvad-vil-du-vide/julehjalp - Læs også her: https://www.facebook.com/SalvationArmyDK

Ansøg om Julehjælp i god tid.
Dansk Folkehjælp uddeler julehjælp til enlige forsørgere på kontanthjælp med hjemmeboende børn under 18 år.
"Julehjælpen består af kolonialvarer til juleaften og et gavekort til en sportsforretning og et til en legetøjsforretning. "Flere tusinde børn lever i Fattigdom i Danmark – derfor julehjælp!
Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet samler ind til fattige familier og deres børn, så de også kan få en jul med god mad og gaver.
Læs mere her her: https://www.folkehjaelp.dk/det-goer-vi/frivilligt-socialt-arbejde/julehjaelp/


Julehjælpen.dk

Så er Julehjælpen.dk ved at være klar til endnu en sæson. Den 30 september kl 18.00 åbner vi op for i år.
Som noget helt nyt skal alt foregå via vores nye hjemmeside som er leveret af ny-webdesign.
Både alle donationer og alle ansøgninger, skal i år klares elektroniske via vore formularer på hjemmesiden og vi glæder os rigtig meget til at komme i gang. - Det er vores forventning at vi dermed kan hjælpe mange flere end sidste år, da nogle af processerne bliver automatiseret.
Klik ind her og læs mere: http://julehjaelpen.dk/  Eller her: https://www.facebook.com/Julehjaelpen


Julehjælp | Facebook
Julehjælp har til formål at hjælpe familier, der har det økonomisk svært, med julegaver til deres børn. Gaverne er primært godt men brugt legetøj.
https://www.facebook.com/pages/Julehj%C3%A6lp/135564456496998


Julehjælp: Julen - en økonomisk belastning

Nedenstående *lånt* fra andet sted og bringes her til brug for de der har behov for hjælp og støtte:

 Nu nærmer julen sig igen... så småt - Og snart med hastige skridt...

For nogle er det "en søde juletid" - og for andre er det den sværeste tid på hele året.

Nogle klarer højtiden ved at tage væk - tage på højskole eller rejse udenlands. Andre har ikke denne mulighed. Det er svært at komme helt udenom julen, selvom man ikke har lyst til at fejre den. Der er julepyntet alle steder, og alt handler om jul næsten uanset, hvor man opholder sig.

Har du brug for at finde et sted, hvor du kan holde jul sammen med andre, så kan det udmærket lade sig gøre. Nogle steder skal man tilmelde sig og hente billetten på forhånd. Andre steder kan man blot møde op.
 

Der findes forskellige muligheder for samvær med ligestillede:

- Frelsens Hær – der afholdes juleaften fem forskellige steder, men der kræves tilmelding og billet. Se mere på: www.frelsenshaer.dk

- Den Grå Hal på Christiania. Der kan man blot møde op – det kræver ingen tilmelding. Se mere på: www.arbejderen.dk  eller www.christiania.org

- Forhør dig i din lokale kirke. Flere steder afholdes julearrangementer – bl.a. juleaften

- Du kan undersøge dine muligheder på: www.frivilligjob.dk , hvis du har lyst til lave socialt arbejde som frivillig i en organisation – der er brug for frivillige i julen

- Mange væresteder holder julearrangementer - men oftest kræves medlemskab eller et tilhørsforhold. F.eks. Fountain House, hvor man skal være medlem. Måske kan du nå at få medlemskab inden jul...

Holder man jul alene med sine børn, er der mulighed for at søge økonomisk hjælp til julen, som altid koster ekstra. Der findes flere steder, man kan ansøge. Bl.a. nedenstående:

- Frelsens Hær - www.frelsenshaer.dk  - Kirkens Korshær - www.kirkenskorshaer.dk - Mødrehjælpen - www.mhj1983.dk

- Din egen kommune. I de fleste kommuner kan man ansøge om julehjælp som regel via indstilling fra din / en sagsbehandler.

Børnesagen www.boernesagen.dk   Tlf. 3322 1733. Ansøgningsfrist den 1. november


Lions Club www.lions.dk  Her ansøges via lokale kirker, socialforvaltning m.m. Kontakt Lions Club for yderligere information.

Bikubenfondens Julehjælp 2015
I 2015 er der ansøgningsfrist for julehjælp den 19. oktober, og det er udelukkende organisationer og foreninger, der uddeler julehjælp, der kan ansøge.
Læs mere her: http://www.bikubenfonden.dk/bikubenfondens-julehjaelp-2015 


 

Legater, fonde og boliger - find dem hos LegatRegistret!
I Danmark findes der cirka 12.000 fonde, som tilsammen administrerer rundt regnet 35.000 legater! Der er derfor legater til alle mulige formål - også til dit! For at hjælpe dig går vi ind i den eneste altid opdaterede legatdatabase i Danmark og fremfinder lige netop de legater, der støttet dit individuelle formål. Vi kan tillige tilbyde dig yderligere assistance i form af rutinerede tekstforfattere, udfærdigelse af samtlige legatansøgninger, kopiering af bilag og lignende.

Online ansøgningsskema
Som noget nyt har LegatRegistret gjort det muligt for brugere af denne hjemmeside at ansøge om legater direkte på nettet. Vi behandler Deres sag så snart vi modtager Deres ansøgning og betaling, så vi undgår helt den ventetid, der ikke kan undgås, når ansøgningen skal udskrives og indsendes.
Læs mere på siden med online ansøgning.

 

Alle sider er på dansk. Brug oversættelses program for dit sprog.

All pages are in Danish. Use the translator for your language.


 

Læs betingelser for brug af Jul-pcsjov.dk og indhold.

 


 

tilbageknap

     08. oktober 2020 03:57  

 Per Christensen / jul-pcsjov.dk Grundlagt 3.2-2015  

 Hosted By: One.Com