tilbageknap

 

 

Lidt godt til maven.

7. Afsnit: Ideer og link til madlavning m.v.

Webpermand's

  Bage & Madopskrifter m.v. ×=

 &  Egne opskrifter  & Opskrifter fra nær og fjern

Gem evt. Billede og tekst for den enkelte opskrift = link til tekstdokumentet Peg på billedet: Klik og Gem som på din comp 

 

 Få alle opskrifter samlet i pdf : Klik her > Åbner i nyt vindue.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

7. Afsnit: Ideer og link til madlavning m.v.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Gode ideer: Opskrifter for god hjemmelavet mad.

Stegt flæsk med persillesovs:

Den hurtige opskrift: 4-5 skiver flæsk pr. person plus lidt salt og peber.
Flæskeskiverne snittes i sværen.
Læg flæskeskiverne på en rist, som du stiller i en bradepande.
Salt og krydr flæsket i god tid, og steg i 20 minutter ved 200 grader.
Serveres selvfølgelig med kartofler og persillesauce.

Saucen: Hvid/ lys grundsovs ( 4 pers.)
Ca. 30 gr. Margarine ell. Smør, ca. 3 Spsk. mel, ca. 4 dl. Lys suppe/Kartoffelvand/Mælk.
Sovsen kan tilsættes krydderi i form af lidt Salt / Peber / Melis og evt. smagsforbedre den med
1. Boulion terning. (Okse ell. svine terning.)

Kom margarine ell. smør i en lun gryde og smelt det. Kom herefter melet i og rør det grundigt sammen til en jævn masse. Tilsæt så væden under fortsat røring til den har en passende konsistent. Kog den herefter op og tilsæt en anelse melis under røring. Tilsæt til sidst den ønskede mængde persille efter behag.

Sovsen kan jævnes med afbagning, smør-bolle eller meljævning.
Og afrundes med en anelse melis. Kog sovsen op. Og slutte af med at komme persille heri

OBS!
Kan også steges på en jævn varm pande.

Flæskeskiverne snittes i sværen og lægges på panden.
Husk at vende flæsket jævnligt,
og når de så er bleven gyldne og sprøde tages de
af og drysses med lidt grov salt.
Serveres selvfølgelig med kartofler og persillesauce.

 

Pølser:

Undgå sprængning ved at komme lidt løg og/elle. eddike i vandet og ha, ikke for stor varme på. (Op og kog vandet og skru ned på 1-2 (Lav blus) og kom så pølserne i og lad dem stå i ca. 2o. min.

 

Æbleflæsk og pandekager. Læs mere i teksten om kyndelmissen.

Til fynsk æbleflæsk: Pil 3 løg og skær dem i kvarte. Skær ca. 400 g saltet, røget flæsk i mindre stykker, og rist dem på panden sammen med løgene. Skær 6 æbler i mindre stykker, og lad dem simre under låg sammen med flæsk og løg, til de er møre. Kom timian og lidt sukker i retten.

Pandekagerne: Rør 20 g gær ud i 6 dl lunken mælk. Kom 500 g bygmel, 2 piskede æg, 1 spsk. puddersukker og ½ tsk. stødt kanel i dejen. Røres godt og stilles til hævning et lunt sted i 2 timer. Bag pandekagerne på en varm pande i svinefedt. De skal være sprøde. Server med sirup til – eller med æbleflæsk.

 


Link:

Her kan du også finde jule opskrifter til lækre sager: www.santa-claus.dk/dk/mad/menu.htm 

Du kan finde mange gode opskrifter her: www.dk-kogebogen.dk/

Alle tiders Kogebog er en interaktiv net kogebog, hvor det er brugerne, der indsender de fleste madopskrifter.

Opskrifterne bliver så efterfølgende opdelt i funktionelle kategorier, så det er nemt at finde de opskrifter, du leder efter.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Alle kender smagen af marcipankonfekt, men vidste du, at marcipan er den perfekte ingrediens og smagsgiver i mange lækre kager og desserter? Det er ikke altid man kan se marcipanen, men den kan altid smages. Derfor kalder vi den for ”Den hemmelige ingrediens”.

Besøg: www.odense-marcipan.dk/inspiration/opskrifter.html

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Søg i alle opskrifter og du vil finde det du søger på: www.altomkost.dk/Opskrifter/Soeg_opskrift.htm

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Har du en god opskrift der skal på her: under opskrifter!

Send den via Kontakt

Når der er lidt tid til overs? Vil der blive føjet flere opskrifter til.

Redigeret og skrevet af: Per Christensen - august 2012

Til start siden Opskrifter Indhold

Finder du opskrifter med copyright her? Send da webmaster besked herom og opskriften fjernes snarest muligt.

 

For dig der der vil se Julens dage

Klik Til Julen I December start

Du kan kigge løs på de øvrige jule & Nytårs sider for evt. inspiration.  f.eks. kravlenisser

 

Hilsen fra P.C. Webmaster

 

Kunne du li' det du har set her? Fortæl så andre om Julestedet

Læs betingelser for brug af Jul-pcsjov.dk og indhold.

 

Hilsen fra P.C. Webmaster

 

 

tilbageknap

     30. juni 2016 01:08  

 Per Christensen / jul-pcsjov.dk Grundlagt 3.2-2015  

 Hosted By: One.Com