Bagte Kartofler med skinkefyld.: (T. 4 pers.) 8 stk. bage kart. - Fyld: 1. lille bk. Champignon 1. Pore 1. Sp.sk. Olie, 2 tsk. Oregano 300 gr. Kogt røget skinke. Dressing: 2 dl. Ylette, 1 lille hakk. Løg, 1 tsk. paprika, salt, peber. Kartoflerne vaskes godt og bages i ovnen 1 time ved 200 €C, Champignon og porre, skær dem i skiver og svits i olien. Tilsæt oregano og smag til med salt og peber. - Skær skinken i små tern.- Rør dressingen sammen, skær et kryds i kartoflerne og pres siderne ind, så kartoflerne åbne sig. - Fordel fyld og dressing i kartoflerne. - Server med en salat af finsnittede gullerod, hvidkål og lucernespirer. €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€