Boller Grove  50 gr. Gær - 5 dl. Væde = Lunken mælk el vand - 1½ tsk. salt - 1 tsk. sukker - 1/4 dl olie - 750-900 gr. Bl. Mel / Gryn / Kerner. - Blandes godt sammen og hæves i ca. 15 min. Formes runde og sættes på en smurt bageplade. (Evt. på bagepapir.) Efterhæve i ca. 10 15 min. Bages så i en forvarmet ovn på 225 grader i ca. 15-30 min. ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤