Der findes mange andre opskrifter på nedenstående opskrift for franskbrød. Søg på nettet efter dem. 2. Franskbrød.: Per´s spec.: 2 stk. - Egen opskrift.) 50 gr. Gær - 25-40 gr. Margarine (smeltet.) 5-6 dl. Bl. Mælk/Vand - 1 tsk. Salt - 2 tsk. Melis 250-300 gr. Grahamsmel - 100 gr. Rugmel 150 gr. Hvedekerner - 600 gr. Hvedemel. Mælk/Vand lunes til ca. 37 grader. Gæren udrøres og margarinen kommes i. De øvrige indegrienser kommes i og æltes godt igennem uden at klæbe. Stilles til hævning i ca. 25 min. Formes herefter til Brød ell. Kommes i forme. Stilles til efterhævning i ca. 25 min. Forvarm Ovnen til 200 grader. Ridses og Pensles med Vand ell. Mælk, inden brødene sættes ind på risten. (Der er anbragt på næst nederste rille.) Bagetid ca. 35 min. Et gyldent råd: Brødene er færdige når de har en hul lyd. Slå let på dem og hør efter før du tager dem ud. Når brødene er færdigbagte stilles de til afkøling. Kan nedfryses. ************************************