Der findes mange andre opskrifter på nedenstående opskrift for franskbrød. Søg på nettet efter dem. 3. Yoghurt franskbrød: Med Pers spc. Blanding. 4 stk. Ca. 200 gr. Rugmel - ca. 100 gr. Hvedekerner 1. kg. Amo Yoghurt melblanding. - 100 gr. Gær. - 1,2 ltr. Lunken vand. Gæren udrøres i den lunkne vand.- Melblanding og øvrige mel tilsættes og æltes godt sammen til en lind og lidt fast dej. - Lidt Mel drysses på bordet så dejen ikke blæber fast. Dejen formes til 2 kugler og skal stå til hævning et lunt sted i ca. 20 min. Dejen slåes ned og formes til 4 kugler og hvile i 10 min. Herefter formes den til brød og kommes i bageforme og stå til efterhævning i 30 min. Ridses og Pensles herefter og sættes i en forvarmet ovn på 250 grader og skrues ned til 220 grader når brødene er sat i ovnen på næstnederste rille på risten. Bagetid ca. 35 min. Et gyldent råd: Brødene er færdige når de har en hul lyd. Slå let på dem og hør efter før du tager dem ud. Kan nedfryses. **********************************************