Kalvesteg: Ca. 3 kg. Kalvekød, afpudses*) Brunes let i margarine og der hældes vand**) i gryden og der tilsættes lidt kulør. Vandet skal lige dækker stegen.- Steges i ca. 5. Timer v. svag varme til kødet slipper gaffel. *) det afpudsede bruges til fond, der skal simre i ca. 10 timer med gulerødder, løg, tyttebær og timian. (**)Vandet fra gryden kan bruges til en opbagt sovs.) Stegen serveres med kartofler og som tilbehør kan bruges: Rødbeder, agurkesalat, solbærmarmelade og tyttebær.- Yderligere kan der servers franske kartofler mv.- Der drikke en “God rødvin til stegen” ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤