Mandelmasse (Konfekt) (Marcipan): 250 gr. Mel - 1 kg. Flormelis - 250 gr. Smeltet smør - 1 spsk. Mandels essens - 500 gr. Mandelmasse (marcipan) - 1 kop varm vand. Ingredienserne blandes / æltes godt sammen. - Mel, smør, vand bages op i en gryde og stilles til afkøling. Der kommes herefter de øvrige Ingredienser i og der æltes godt. Stilles til afkøling og herefter kan farver tilsættes og massen kan formes til forskellige stk. / former evt. med div. nødder m.v. på. Opbevares køligt. €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ Pastiller af marcipan.: ca. 35 stk.): 250 gr. Konfektmasse, -1 spsk. Presset appelsinsaft, - evt. Rød, gul, grøn frugtfarve i opdelte småportioner. Marcipanmassen æltes til en smidig masse i en skål, smages til med appelsinsaften. Rul så massen til små kugler og pres dem flade med en gaffel, gaflen dryppes i koldt vand så det er lettere. Opbevares køligt. €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€