Pandekager.: 2. (Til ca. 6 pers. 2½ Dl. Hvedemel - 6 dl. Mælk - 2 æg - 1 tsk. salt - 2 tsk. melis - evt. lidt vanillie og kanel.- 20 gr. Smør ell. Margarine - Sp.sk. Olie. Rør mel og mælk til en jævning (Spæd med mælken lidt ad gangen) - Pisk så æg , salt, melis / vanllie-Kanel i. Lad degen hvile i 10 min. - Opvarm fedtstoffet og bland det i dejen. - Tag den varme pande og kom ca. ½ dl. Dej på og fordel den på panden. Bag pandekagerne til den bliver jævn lysebrun i kanten og vend den, bag den så færdig og læg den på et lunt fad. ( De næste pandekager kan bages uden ekstra fedstof. Rulles med syltetøj og melis mv. Evt. også med is. Kan også serveres med Nutella. ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤