Diverse lækkerier til skivebrød / på rugbrød eller franskbrød. ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Torskerognssalat.: 1 ds. Torskerogn. - 1 dl. Mayonnaise. - 3 spsk. Fløde. - 2 tsk. citronsaft. – evt. en bid agurk i små tern. - Blandes med en let hånd.: Pynt. Evt. med klippet dild ell. Strimlet icebergsalat. Salt og peber drysses på efter behag og evt. Citron. ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Æggesalat.: 3 hårdkogte Æg. - ½ revet syrligt æble.- 1 dl. Mayonnaise. - 2 spsk. Fløde. - 1 tsk. sød fransk sennep. - evt. karry. - Æg hakkes og blandes med øvrige ingredienser med en let hånd.: Pynt evt. karse. Salt og peber drysses på efter behag. Og så smager det fortrinligt med stickers på. = små kartoffelpinde. ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤