tilbageknap

 

 

   

 

 

                                       

 

Julemærkehjemmenes ris à l'amande (4 pers.):

1 dl grødris, 1 del vand, 4 dl skummet- mini- el. letmælk, 50 gr. smuttede og grofthk. mandler, 1/4 tsk. salt, 1/2 stang vanille, 1/2 dl. florsukker, 1 dl. Matildecreme.
Kog risene op med vandet, og lad det koge 4-5 min. Tilsæt mælken og rør konstant indtil det koger godt. Tilsæt salt og læg låg på. Pak gryden godt ind i dyner, og lad den stå minimum 1 time, gerne længere.

Afkøl grøden og rør den med florsukker, hakkede mandler og kornene fra vanillestangen.

Til sidst vendes Matildecremen i.

Kirsebærsauce:

1 glas dessertkirsebær (ca. 400 g), evt. 25 gr. sukker, 2 tsk. kartoffelmel, 1/2 dl. vand
Kog dessertkirsebærrene op og tilsæt sukkeret hvis du synes.

Rør en jævning af vand og kartoffelmel, tag gryden af varmen, og tilsæt jævningen under omrøring.
Velbekomme fra Julemærkehjemmene   > For download i text

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                 

Klik tilbage Julen December start

 Du kan kigge løs på de øvrige jule & Nytårs sider for evt. inspiration.   Indhold

Hilsen fra P.C. Webmaster

Kunne du li' det du har set her? Fortæl så andre om  opskrifterne & Julestedet  

Læs betingelser for brug af Jul-pcsjov.dk og indhold.

 

tilbageknap

     29. april 2016 18:49  

 Per Christensen / jul-pcsjov.dk Grundlagt 3.2-2015  

 Hosted By: One.Com